¿Quieres conocer la emotiva historia
de Marta y Arnau?

¿Quieres conocer la emotiva historia
de Marta y Arnau?

-David: ¿Qué vi? ¿Qué viví el día de Marta  y Arnau? Fácil respuesta, amor, mucho amor…., ambos no necesitaban decir nada, sus ojos, su mirada hablaban por ellos.

– Y ese amor, ¿Cuándo empezó Marta?

– Marta: “Ens vam conèixer una nit al teatre de la Passió d’Olesa de Montserrat. L’Arnau estava dalt de l’escenari assajant, i jo (Marta) estava de públic, esperant el meu torn. Una amiga em va dir: “Mira quin noi més guapo Marta, fa per tu”, i al veure’l em vaig enamorar. Anys més tard, allà mateix l’Arnau em va demanar matrimoni, va ser preciós.”

-David: Desde los momentos previos…. sonrisa inolvidable….

 

– ¿Y el día de la boda?  ¿Arnau, qué pensaste cuando viste a Marta? ¿Y tú, Marta?

-Arnau: Que estava preciosa, molt bonica, que tots els esforços havien valgut la pena només per aquell moment. Veure-la vestida de núvia caminant, pas a pas, cap a mi ha estat el moment més important de la meva vida.

-Marta: Que era el nuvi més guapo del món! No podia parar de repetir-li durant tota la cerimònia lo guapo que estava. Només tenia ganes de dir-li el SI VULL.

-David: Siempre rodeados de cariño y sentimientos…

 

– ¿Vuestra familia fue importante el día de vuestra boda?

-Marta-: Si, sens dubte. Primer de tot, van fer-ho possible. El meu pare em va acompanyar a l’altar, la meva mare em va ajudar i va cuidar de cada detall, els meus germans em van expressar el que sentien, els meus nebots ens van portar les aliances i la meva àvia hi va ser present… tot i les greus dificultats que va patir temps enrere. No necessitava res més.

-Arnau: La meva mare i el meu germà van ser el meu pilar durant tot el procés, i poder-ho compartir amb ells i amb tota la resta de la meva família, va ser el més important per mi. No és fàcil veure’ns tan units.

-David: Y la ceremonia no podía ser menos, debía ser y fue sin duda,  el reflejo de lo que se vivía en ese momento…

– ¿Cuál fue el momento más emotivo?

– Marta y Arnau: En general el moment més emotiu del casament va ser la cerimònia, els parlaments dels nostres amics i familiars, l’intercanvi d’anells i  els vots nupcials, on tots dos sense saber-ho, vam acabar-ho amb la mateixa frase: “Tot està per fer i tot és possible… si estem junts”.

-¿Y el más divertido?

-Marta y Arnau: …… ’entrada al menjador, el nostre ball i la festa!!!!!.

-David: Y de la misma manera y con la misma intensidad se celebró la fiesta con un precioso, elegante y sorprendente baile.

Fotografo de bodas en barcelona Fotografia boda barcelona Fotografo boda barcelona Fotografia bodas barcelona

-David: Sin duda hay lugares que acompañan y envuelven a cada pareja y no podría haber sido en otro lugar, sin duda un lugar especial por su entorno y su profesionalidad https://www.laboscana.net/ca/

-¿Porqué escogisteis La Boscana?

-Marta y Arnau: Una amiga de la nostre família ens va recomanar el lloc, tot i estar a Lleida vam decidir visitar-lo. Al arribar ens vam adonar de seguida que era perfecte per l’ocasió. Al entrar i conèixer el lloc, i totes les persones que formen La Boscana, vam veure clar que seria una garantia per tenir el nostre casament somiat ja que tenen fins el més mínim detall cuidat. Cal mencionar que l’equip, el lloc i el menjar son més que excel·lents, son perfectament mereixedores de l’estrella Michelin de la que fan gala.

-David: En definitiva y aunque me repita, Lo que vi y viví, lo que recuerdo sin duda… amor… mucho amor. Desde el punto de vista personal y profesional, Una de esas parejas que guardo en mi corazón.

1 Comentario

  1. Elsa

    Increíble. La historia, las fotos, el sitio.. mágico. Traspasais pantallas y parece que conozco a los novios.. ojalá algún día reciba tanta profesionalidad, personalidad y tanto cariño el día de mi boda..

    Responder

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Spai Nuvies, ganador Wedding Awards 2018 Bodas.net

Política de Privacidad

Fotografia Bodas Barcelona

 

Copyright © 2019 All Rights Reserved · Redesigned by Stilográfica

Copyright © 2019 All Rights Reserved · Fotografia bodas barcelona · Redesigned by Stilográfica

WhatsApp WhatsApp